Aftenhygge i Multihuset

Dragtsyning vikingetiden

Kære alle

Jeg vil gerne invitere jer til aftenhygge i Multihuset på torsdag, d. 16. november, fra kl. 17-21.

Som noget nyt vil jeg forsøge at etablere et torsdags-aftenhold, hvor medlemmerne kan fordybe sig, være kreative og dele viden. Disse hyggeaftener vil finde sted hver 3. torsdag for at tilgodese både lige og ulige uger.

Jeg vil forsøge at fokusere på forskellige emner i løbet af aftenen. Selvom mine håndværksmæssige færdigheder ikke er på det højeste niveau, når det kommer til fund og kiler, vil dette løse sig over tid, når vi planlægger og inviterer forskellige vikinger (Laugs formænd) til at holde forskellige oplæg i stedet for kun én lærerinde.

Hovedformålet er at mødes, inspirere og hjælpe hinanden på tværs af interesser.

Jeg har allerede modtaget ønsker om forskellige emner til de kommende torsdage, men på den første aften vil vi diskutere, hvilke emner der skal være på programmet i løbet af året.

Selvfølgelig er det også muligt at komme forbi i løbet af tidsrummet, hvis man ikke kan deltage hele aftenen.

Til den første aften vil jeg bage boller til dem, der har lyst til at komme. Derfor beder jeg om en tilbagemelding om, hvorvidt I ønsker at deltage.

Med venlig hilsen,

Diana Larsen
Næstformand

Scroll to Top