Borgermøde 28 juni 2012

\"Image \"Image
\"Image \"Image
\"Image

Hej Alle.

Høj blå himmel, duften af brændene bål – måske lidt røg i øjene! Gang i essen, kyllinger på spid og en lille smagsprøve af Ølbryggerlaugets porse øl….. krigere med skjolde og sværd, nålebinding, brikvævning og hygge, det var rammerne for de næsten hundrede fremmødte nysgerrige gæster der havde valgt at lægge vejen ind forbi Vikingeborgen Trelleborg torsdag aften.

Jeg viderbringer hermed en stor tak fra Jesper Rønn Kristiansen for indsatsen \"smiley\"

Stine bød velkommen på den solbeskinede teresse, ordet blev overgivet til Ebbe Jens Ahlgren og Susanne Docherty der orinterede om kommunens bevilling af 25 mill. til projektet Ny Trelleborg, om sammenkædning af kultur perler i området med Trelleborg som \”fyrskib\” De to nye store skilte ved motorvejen, der viser vej til Borgen, tanker om infrastruktuern og forhøjelse af banebroen ved Vemmelev, så store busser kan komme på besøg……….. gang stier og mulighederne for at indrage Tudeå i projektet. De kommunale tanker blev luftet.

Jesper fortalte levende om, de tanker der tænkes, i planlægningen af det projekt, som ingen endnu ved hvad kommer til at indeholde. Ideer er der mange af og man vil gøre alt for at bringe den historiske fortid og den teknologiske fremtid sammen til en større enhed.

Thomas sluttede aftenen af med en rundvisning for alle intresserede, \”En intresant fortælling\” hørte jeg en dame sige efterfølgende – Super !!

Spændene bliver det og spændene var det at være på Trelleborg i torsdags. Tanker og ideer er der mange af og der kommer sikkert mange fler \"smiley\"

De bedste ønsker for fremtiden, Gitte

Scroll to Top