Laugsdag på Trelleborg lørdag d. 6. marts

Fra 1. marts er det igen tilladt for foreninger med udendørs aktiviteter at mødes op til 25 personer. På Trelleborg er det således tilladt for foreningen Trelleborgs Venner, at udøve sine foreningsaktiviteter så som laugsdage – men KUN udendørs og KUN op til max 25 personer. Det gælder aktiviteter, der ikke er arrangeret af museet, men foreningen selv. Overnatning er IKKE tilladt.

Trelleborgs venner kan derfor med glæde indkalde til den første laugsdag i lang tid lørdag d. 6. marts fra kl. 10.00 – 14.00.

• Tilmelding til laugsdag skal foregår pr mail til zitouche@gmail.com og foregår efter ”først til mølle” princippet. Der er også brug for, at laugsformændene tilmelder sig.

• Deltagerne skal ved ankomst til Trelleborg kunne fremvise dokumentation for negativ test, der er højst 72 timer gammel. Laugene planlægger hver især deres aktiviteter, og de enkelte laugsformænd skal tjekke, om testen for de enkelte deltagere foreligger.

• Museet skal desuden bruge en liste over hvem, der deltager i laugsdagen – Dette sørger Leif Bjørnskov-Bartholdy for.

• Museet åbner for toiletterne i skolepavillonen, som deltagerne meget gerne må benytte. Men husk at spritte af før og efter – ikke mindst inden I lukker ned for dagen igen.

• Mad og drikke skal I selv medbringe, da I endnu ikke må benytte museets køkkenfaciliteter. Det samme gælder alle indendørs arealer i pavillonerne og husene i Slagløse – De er fortsat lukkede, også smedjen. Til gengæld må deltagerne gerne benytte vikingeloungen.

Beklager at det bliver lidt omstændeligt, men det er dejligt, at vi kan begynde at åbne Trelleborg igen, samtidig med, at vi kan overholde alle myndighedernes krav!

Vikingehilsen

Bestyrelsen

Scroll to Top