Ny have – Kom 9. maj

Kære Venner.

Tillykke med den nye have til os allesammen. Når den står færdig bliver den et vældig værdifuldt indslag i Slagløse. Vibeke og Fie trækker i de kommende dage markeringssnore og sår de første frø, men den virkelige anlæggelse af haven starter Kr. Himmelfartsdag, den 9. maj.

Den dag skal vi være så mange som overhovedet muligt for virkelig at rykke, så kom uanset om du har tænkt dig at være med i havelauget på længere sigt eller ej. Vi vil prøve at arrangere fælles frokost i og foran hedebyhuset under en eller anden form, og hvis interessen viser sig at være der, så også en fælles gryde et eller andet til om aftenen, for det kunne jo være at vejret kalder på en overnatning på stedet.

Det ville være dejligt med en tilmelding til frokost, så vi ved, hvor meget vi skal indkøbe. Send en mail til Lone: zitouche@gmail.com

Vi skal have opsat indgangsportaler, have færdigetableret stierne i haven, lavet trappe op til volden, planeret kanten af volden, flettet pilehegn, anlagt bede og plantet de første træer. Måske skal vi også sætte pigsten på midterpladsen og ryddet et parti overfor brandvejen til en farveplads, så der bliver nok at tage fat på. Det bliver sjovt, især hvis vi bliver mange.

I Pinsen (18.-20. maj), når der forhåbentlig er rigtig mange af vennerne på Trelleborg fra alle laug, vil arbejdet naturligvis fortsætte, så kom endelig igen. Måske kan vi da se de første spirer og der we sikkert blevet noget at luge. Og så er der vennefest om bålet den 18. efter museets lukketid, men mere om det senere.

Jeg håber at se rigtig mange af jer.

Med vikingehilsen

Lone og Leif

Scroll to Top