Vikingetidens og tidlig middelalders musik og sang

Trelleborgs venner – workshop i vikingetidens og middelalderens musik

Trelleborgs Venner arrangerer 3 workshops om vikingetidens og tidlig middelalders musik og sang. Det kommer til at foregå i Multihuset på Trelleborg med Maria Ojantakanen som tovholder.

Pris pr. workshop er kr. 50,- som indbetales forud til Trelleborg Venners kasserer på Mobile Pay nr. 565351 mrk. Musik

1. Workshopdag

Torsdag den 22. juni kl. 19 til 21

Oplæg og fællessang v. Maria: Hvad vi ved om sang i vikingetiden og hvordan nærmer vi os sangen kildekritisk. Vi ser på nogle norrøne tekster (Eddaen og Skjaldevers) og synger nogle fortællende sange fra nordisk tradition.

2. Workshopdag

Onsdag den 19. juli kl. 19 til 21 (under vikingefestivalen)

Oplæg ved Maria: Vi ser på middelalderballader også kaldet Gamle Danske Folkeviser. Vi lærer nogle gode fortællende sange med omkvæd, så alle kan synge med.

3. Workshopdag

Afholdes i august efter nærmere aftale med Maria og deltagerne

Oplæg ved Maria: Vi ser på Solbønner og småsange fra nordisk tradition. Vi synger videre på de småsange vi lærte i Workshop 1 og 2. Er der deltagere som spiller fløjte elle lignende så tag dem med. Småsange er også velegnede til at blive spillet på instrumenter.

Når du ikke at tilmelde dig er du alligevel velkommen, men du er nødt til at sikre dig at kurset afholdes som annonceret. Det er bestyrelsens intention at forsætte med Workshops om musik og sang igennem det næste års tid afhængigt af medlemmernes interesser og ønsker.

Har du spørgsmål om arrangementerne eller gode forslag er du velkommen til at skrive til Gøsta Petterson på mail: gvp@outlook.dk

 

Hvis de ny tidspunkter ikke passer de som allerede har betalt kan de selvfølgelig få deres penge tilbage.
Bare skriv til mig pr. ovenstående mail.
Gøsta

Scroll to Top