juli 2013

Frejs Urtegård

Havelauget Frej’s Urtegård er Trelleborgs nye skønne formidlingshave fra sommeren 2013. I haven dyrker vi de fleste af vikingetidens planter, som vi kan finde belæg for. Haven blev indviet under Vikingefestivallen med et herligt indvielsesritual til både den nordiske frugtbarhedsgud Frej og Hvide Krist. Dermed håber vi, at haven vil udvikle sig til et frodigt […]

Frejs Urtegård Read More »

Hjælpere til Vikingefestivalen

Museet har brug for hjælp til at klare forefaldende arbejde i markedsugen fra den 13juli til 21juli 2013 Eksempler på opgaver som kan forekomme:Arrangering af morgenmad for vikinger fra 7.30 til 9.30Rengøring af toiletter.Små praktiske opgaver som vask af viskestykker m.m. Du behøver ikke at være klædt ud som viking. Henvendelse til Thomas på telf.

Hjælpere til Vikingefestivalen Read More »

Torvedage i Slagelse

På opfordring fra Turistforeningen i Slagelse har Trelleborgs Venner lovet at være til stede i bybilledet på nogle torvedage i sommerens løb. Vi vil dels lave forskelligt håndværk, krigere vil lave nogle events, og så deler vi ud af foldere om Vikingefestivalen og om Trelleborgs Venner. Der bliver 4 gange, alle kl. 11.00 – 13.30:

Torvedage i Slagelse Read More »

Scroll to Top