Nu starter byggeriet af Den Genskabte Borg på Trelleborg

Nu begynder byggeriet af Den Genskabte Borg. Det første der skal bygges, er et multihus, der skal erstatte de tre pavillioner, der står oppe bag Slagløse.

Multihuset skal ligge dér, hvor Bamsehuset og materialegården ligger nu – Klargøring af byggepladsen startede mandag d. 6. september med nedrivning af Bamsehuset mm, og oprydning samt jordarbejdet påbegyndes i næste uge. Der bliver sat et byggehegn op om byggepladsen – byggepladshegnet vil ikke forstyrre formidlingen i Slagløse i nævneværdigt omfang. Multihuset bliver indrettet med toiletter og badefaciliteter, køkken, kontorer, multifunktionsrum samt værksted og depotrum for personale og frivillige.

Byggeriet af selve Den Genskabte Borg starter i 2022. I den forbindelse bliver Hedebyhuset revet ned og Frejs Urtegård bliver endeligt nedlagt – mere information følger løbende, så hold øje her i bloggen. I kan læse mere om hele projektet her:

https://natmus.dk/museer-og-slotte/trelleborg/ny-trelleborg/?fbclid=IwAR25vw-HNo8XupI0sFltmoy5RybOScSVxKu47Gz-bRpbmbgNS6CoQxZouEg

Scroll to Top